ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ - AVAILABLE

🔸ΓΕΝΝΕΣ - ΚΟΥΤΑΒΙΑ

ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ

✔️ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

✔️ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΕΙΣ

✔️ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ 2 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

✔️ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΝΝΑΣ

✔️ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

      ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

🔸ΝΕΑΡΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

Οι σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες κάποιων ιδιοκτητών επιβάλλουν την απόκτηση ενός νεαρού σκύλου (4-14 μηνών) η ακόμα και ενός εκπαιδευμένου σκύλου μεγαλύτερης ηλικίας.

Όταν η ανατροφή και κοινωνικοποιηση του σκύλου έχει γίνει σωστά, η απόκτηση ενός τέτοιου σκύλου μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, ακόμα και να παρακάμψει λάθη και παραλείψεις που γίνονται σε μικρές ηλικίες από έλλειψη εμπειρίας η λανθασμένες συμβουλές, και να δράσει ωφέλιμα ως και προς το ζώο, σε θέματα άσκησης, ανάπτυξης και εκμάθησης βασικών συμπεριφορών αβίαστα, όπως η εκπαίδευση τουαλέτας. 

Η συχνότερη ερώτηση όταν προκύπτει αυτή η ανάγκη η δυνατότητα είναι "θα μας μάθει;" και η απάντηση είναι εύκολη, αν αναλογιστουμε πόσα ζώα υιοθετουνται σε μεγαλύτερη των δύο μηνών ηλικία χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Εδώ η ευθύτητα, εμπειρία και δυνατότητα "ταιριασματος" σκύλου και ιδιοκτήτη από την πλευρά μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά και το Rottweiler από την φύση του, όπως και όλες οι φυλές εργασίας, δένεται εύκολα και γρήγορα με τον νέο ιδιοκτήτη του, όταν αυτός συνεργαστεί μαζί του σωστά. 

Η σχολή μας μπορεί να διαθέσει και να υποστηρίξει εκπαιδευτικά σκύλο και ιδιοκτήτη, ώστε να επιτύχουμε μια αρμονική συμβίωση, αλλά και να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες του κάθε ζώου και της κάθε εκπαίδευσης που έχει λάβει.

Αναλαμβάνουμε και πολύ εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις φύλαξης, σωματοφυλακης η ακόμα και ανίχνευσης και περιπολίας με ζώα που βρίσκονται στα αρχικά στάδια εκπαίδευσης πάντα μετά από συνεννόηση και ανάλυση της κάθε περίπτωσης.

 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟ Η ΕΝΗΛΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΑΣ