ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ 

Το Rottweiler ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει ένας σκύλος εργασίας, σύντροφος και πιστός οικογενειακός σκύλος που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στους οικείους του.

Ένας ιδανικός σύντροφος και προστάτης των παιδιών, και ένας σκύλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εργασία και αν του ανατεθεί. 

Ένα σωστό Rottweiler πρέπει να είναι διαφήμιση της φυλής του, και των σκύλων γενικότερα και πρέπει να εντάσσεται στην κοινωνία απροβληματιστα, διατηρώντας τον χαρακτήρα τον οποίο ορίζει το πρότυπο του, και μια μορφολογία χωρίς υπερβολές, ενός μεσαίου προς μεγαλου μεγέθους, δυνατού και αθλητικού σκύλου.

 

Για τον σκοπό αυτόν, πέρα από την εμπειρία 24 και πλέον ετών στην φυλή και την άριστη γνώση όλων των γεννητορων, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε τα σκυλιά μας αυστηρά σε οικογενειακό περιβάλλον, με έντονη επαφή με τα παιδιά μας και το περιβάλλον τους. Μόνο έτσι αξιολογούμε και γνωρίζουμε κάθε γενιά και κάθε κουτάβι που ανατρέφουμε. 

Σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης, μπορούμε να παρέχουμε συμβουλές σε κάθε ιδιοκτήτη, νέο η έμπειρο και να εγγυηθούμε για την ιδανική συμπεριφορά των σκύλων μας. 

Το εκτροφείο μας έχει την χαρά να μπορεί να παρουσιάσει πάνω από 40 σκυλιά να έχουν περάσει επιτυχώς το ΤΕΣΤ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΚΥΛΩΝ ΦΥΛΗΣ ROTTWEILER του Ομίλου Φυλής, που περιλαμβάνει καθήκοντα προστασίας αλλά και έλεγχο της κοινωνικής συμπεριφοράς του σκύλου ανάμεσα σε αγνώστους, παιδιά, θορύβους και αβολες για τον σκύλο καταστάσεις και αποκλείει επιθετικούς και φοβικους σκύλους. 

Επίσης αρκετά σκυλιά ιδιοκτησίας μας έχουν περάσει αντίστοιχα τεστ καταλληλοτητας αναπαραγωγής στο εξωτερικό όπως το Βελγικό Raasstandart Test, (το μοναδικό σκυλί στην Ελλάδα Eminem vd Muhlbachstrasse) - Γερμανικά ZTP (τεστ καταλληλοτητας αναπαραγωγής) καθώς εισάγαμε την πρώτη θηλυκια (Emily vom Weissen Shwan) και τον πρώτο αρσενικό (Vico vom Kressbach) με τους τίτλους αυτούς στη χώρα μας, καθώς και γερμανικό Koerung (συσταση για αναπαραγωγή). Πολλά σκυλιά ιδιοκτησίας μας επίσης, κατείχαν τίτλους σε αγωνιστικές βαθμίδες υπακοης IPO1 και IPO3, κάποια από αυτά στην χώρα καταγωγής της φυλής, στην Γερμανία. 

Φωτογραφίες των σκύλων μας με παιδιά 

Καθήκοντα προστασίας 

Στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε κάποιες από τις πολλές εξετάσεις χαρακτήρα η σεμινάρια με διαφορετικά σκυλιά του εκτροφείου μας, όπου η θεωρία γίνεται ΠΡΑΞΗ

Κοινωνικότητα, φοβίες και επιθετικότητα

Paco vom Entferntland

Το Rottweiler εκτός από ποιοτική διατροφή, χρειάζεται εξίσου την σωστή εκγύμναση και ελεύθερη άσκηση ώστε να μεγαλώσει ιδανικά χωρίς μυοσκελετικα προβλήματα.

Τα σκυλιά μας μεγαλώνουν σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στον τομέα αυτόν, και παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από τους χώρους μας.

Jule von der Berghalbinsel

Ειδική πισίνα εκγύμνασης Oxanna vom Entferntland

Our kennel facilities - Οι εγκαταστάσεις μας